pühapäev, 13. detsember 2009

Taas teele

Tagasi Uyunis, luhike kokkuvote tehtust/nahtust. Kokku olime teel 3 paeva, kuigi viimane paev laks peamiselt Uyunisse tagasi soitmisele. Esimesel paeval oli paevakorras soolakorbe kulastamine/pildistamine erinevatest kohtadest, asenditest jne. Koht ise on ebareaalne, minu noor silm pole varem midagi sellist nainud. Kuhu ka ei vaataks, koikjal on valge soolakorb, taustaks vulkaanid. Teisel paeval sai erineva varvusega jarvesid vaadatud (kollane, punane, roheline, valge jne - soltuvalt, mis mineraalid jarves domineerivad). Tegemist kohaga, mida sonadega raske kirjeldada. Kui tekib voimalus pilte ules laadida, eks siis saate ise aru, millest raagin. Tana sai erinevaid vulkaane ja geisreid kaetud ning nagu juba oeldud, tagasi Uyunisse soidetud. Kahjuks/onneks (ega siin linnas miskit teha pole, umbruskonnas kull) liigume juba tana edasi. Hommikul peaksime Boliivia pealinnas La Pazis oleme ning sealt proovime asap Cuscosse soita. Nagu hetk tagasi teada saime, siis Inka Trail matka soojendusuritusele (matka tutvustus, varustuse soovitused jne) me ei joua. Hetkel veel ka lahtine, et kus Cuscos oobime, kuid need detailid loksuvad loodetavasti ise paika. Peale Inka Traili on Cuscos uks paev aega puhata/ostelda/kirju saata jne ning siis liigume edasi Galapagose suunas. Natukene reisivasimus mul vahemalt peal, kuid lahedad asjad ootavad ees, nii et pole aega eriti podeda. Jargmine sissekanne nahtavasti ca 18-19.12, kui Inka Traililt tagasi. Hoidke seniks lipp korgel!
art

2 kommentaari:

  1. Hollalaa,

    Ma siis omalt poolt kommenteeriks kah juurde, et `le moistuse loodus on siinkandis, kaid muudkui suu ammuli peas ringi nagu eila sundinu. Nii neljandiku eesti suuruse soolavalja ja punase laguuni ning meeletus koguses flamingode peale, ei oska muud teha kui imestada ja fotosid klopsida. Reis ise oli kah igati muhe, suurema osa ajast jagasime dziipi kahe hollandi neiu ja uhe austraalia ja uhe uusmeremaa neiuga, kujunes taitsa ok seltskond. Giid veits jonnis esimene paev ega tahtnud englishit hablada, kartes, et ta haalduse ule naerdakse, aga selle ravisime valja. Looduskaunimaid paiku maailmas, soovitan koigile! Mul reisvasimust pole, Art tuleb kivilt kivile huplevas Dziibis magama opetada, muud midagi ;), aga mu magamisoskustest igasasendis teeb Art ulekande kunagi hiljem, tal neid fotosid nagu muda.

    Massa

    P.S.

    VastaKustuta
  2. Tervitused kodustelt!
    Indrek mul on sulle selline teade: Palun saada e-mail tolliagentuur@post.ee ja kirjuta, et pakk, mille saatsid Argentiinast sisaldab sinu kasutatud rõivaid mägironimiseks ja et see ei maksa üle 140EUR-i (nt.maksab 130EUR), sest meil muutus vahepeal seadus ja väljaspoolt euroliitu tulnud pakid lähevad ilge tolli alla kui hind üle eelpooltoodu. Sinu paki hind olla märgitud 1300USD, mis nõuab maksmist, aga toll on praegu inimlik ja helistas, et neile kiiremas korras kirja saadaksid, siis ei pea raha maksma oma kasutatud varustuse eest. Toredat seikluste jätku!
    Emps ja co

    VastaKustuta