esmaspäev, 7. detsember 2009

Ciao Mendoza!

Massa ja Rauno joudsid eile Mendozasse, ohtul tahistasime natukene nende saabumist. Natukene liha (lomo 280 grammi, chorizo 490 grammi), moni olu, moni vein, moni fernetcola (ei soovita kellegile, hommikul oli Massal ikka veel 2 promilli sees (Massa utleb, et tegelikult oli 1,52)). Hommikul olime tublid - kahe tunni jooksul onnestus pakk Eestisse saata (Massa oli muidugi nii ebaosav, et seisis kogu aeg vales jarjekorras, endal onnestus tolli ukse taga tukastama jaada). Lahe oli paki saatmise hinnakujundus - algselt mootis tadi valja 530 peesot, kui nagi, et mul veel raha katte jai, siis tegi paar korrektiivi ja hind tousis 650-ni, kui selgus, et mul on 635, siis timmis 631 peeso peale hinna. Lisaks viisime asjad pesemisse ja tegime 3 tunnise louna (lomo 280 grammi, chorizo 490 grammi), kus Aira, Artjomi ja Raunoga mael toimunut arutasime.

Viimased neli kanget (Krisli, Alar, Peep, Rauno) jouavad tana tagasi. Resultaat kahjuks usna tagasihoidlik (Massa ja Rauno kaisid ule 6000 meetri, 4 kanget joudsid kuni ca 6300 meetrini, kuid enne traaversit keerasid tagasi). Paris mitu (mina sealhulgas) on tahtmist tais kunagi veelkord proovida, kuid esmalt tahaks kuskil soojemas kliimas oma voimeid testida. See hooaeg on vist max 5 inimest tipu teinud (uks eestlane sealhulgas), kahjuks pole lihtsalt ilma olnud. Massa kirjutab oma viimastest paevadest mael ise, etteruttavalt voin oelda, et variant neil oli, kuid kahjuks seda ei kasutatud. Endal on kahju, et tervis vastu ei pidanud ja varakult loobuma pidin. Pean ka todema, et natukene panin varustusega puusse. Aconcaguat sain natukene tundma, kuid selle mae toelist palet ei nainud.

Ohtul liigume bussiga edasi, paari paevaga loodame Salar de Uyunisse valja jouda. Edasised plaanid veel osaliselt lahtised, 16.12 peame Cuscos olema. Voimalik, et blogimisse tuleb nuud vaike vahe sisse (Massa kirjutab veel oma sissekande, enne minekut), kuid katsume oma tegemistest siiski jatkuvalt ka uldsust informeerida.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar