laupäev, 5. detsember 2009

Olukorrast

Tere taas!
Kahjuks palju uudiseid edastada pole. Fakt on see, et bussi maele tellitud pole, s.t et tipp veel voetud pole. Loodan, et tana asuti teele (hommikul umbes kell 6 hakatakse 3 korglaagrist minema), et keskpaevaks tipus olla. Ohtuks laskutakse baaslaagrisse (Plaza de Mulas) ja sealt tellitakse jargmiseks paevaks muulad asjade transportimiseks ja buss jargmise paeva ohtuks varavasse. Kui tana voi homme planeeritakse tippu runnata (esialgne plaan oli, et 6.12 tehakse tipp), siis vahemalt ilmaennustuse osas haid uudiseid pole. Tuul on jatkuvalt 50 km/h, tunnetuslik temperatuur -40, homseks lubatakse lund ja pilvi. Esmaspaevast peaks olukord paranema, kuid see on mone jaoks juba hilja (peavad alla lennukile tulema).

Muudest asjadest ka. Eile kaisime veepargis keha ja vaimu kosutamas, tana on veinituur plaanis. Aira, Triin ja Anu soitsid eile Tsiili puhkama. Ise tahaks veel raftingul kaia, alternatiivina on paragliding kaalumisel.

Poidlad pihku, et mael olijatel koik korras ja tipp tehtud saab! Lisaks loodan, et siin liiga kuumaks ei lahe (hetkel siin monusad 28 kraadi, lubatakse 35+).

art

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar