esmaspäev, 21. detsember 2009

Guayaquil

Tervitused ka minu poolt ja huva peagi saabuvat jouluaega koigile! Lood siis sellised, et oleme omadega Guayaquili joudnud, eilsele lennukile mahtusime ilusasti ja kohti jai isegi ule. Suur ullatus ilmnes Guayaquili lennujaamas, kui Galapagosele lendava (Galapagosele saab ainult lennata Ecuadorist, Ecudori lennufirmadega) lennufirma Aerogal klienditeenindus meie piletid ca 5 minutiga umbervormistas ning seda ilma lisatasuta. Vabandanti veel, et tanasaeks ei saanud vahetada (mangisime natukene solvunut, kuid noustusime siiski) ja nii me homme Galapagose suunas teele asume. Vahepeal kaisid peast labi juba muud voimalused, mida ette voiks votta (moni teine riik ara vaadata, dzunglisse matk teha, koju varem soita jne), onneks neid enam vaja ei lahe. Vaike ullatus oli lennujaamas see, et mind riiki vormistanud piirivalvur ei leidnud Eestit infosusteemis, mistottu olen vist latlasena (krt see ei ole naljakas, naer jatta) Ecuadoris.
Lennujaamast liikusime taksoga hostelli, mis kull suhteliselt kirves, kuid paljudele valge inimese vajadustele (konditsioneer, ventilaatorid, duss jne) vastav. Ohtul kaisime linna peal, kuna tegemist oli puhapaeva ohtuga, siis melu just liiga palju ei olnud. Tana lahme vaatama linna suuremad turistiloksud ule ning plaanis on ka luuret Galapagose cruiside asjus teha. Guayaquilis olles tunnete kohe, et ekvaator ei ole kaugel ja ookean on lahedal. Ohuniiskus ca 60%, tana lubatakse 29 kraadi sooja. Esmamulje ok, tundub, et metalliarikad elavad siin linnas hasti, nimelt on enamik aknaid/uksi trellitatud.
Igatahes tundub (loodame!!!), et oleme vist oige(ma) tee peale jalle tagasi saanud ning loodetavasti sarnaseid ullatusi rohkem ette ei tule.
art
P.S Massa uritab varasemate postituste juurde pilte ules panna, nii et kui aega saate, vaadake blogi varasemad postitused ka ule.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar