reede, 6. november 2009

Parandus

No nii! Annad Massale korra mikri ja hakkab kohe pooltõdesid, laimu jne levitama, krt nagu keskerakondlane!

Kärbiga on tegelikult lood nii, et Massa tõmbab suht palju kärpi ja seda tihti. Ainuke hea asi on see, et Massa kärbil pole võimu, täristab sisuliselt paukpadrunitega. Ega need tapa, lihtsalt pinda hakkab see klähvime käima.

Kui enda motivatsioonist rääkida, siis esiteks nõustun loomulikult Al Bundy'ga. Nõustun ka Massaga, et uudishimu on kindlasti üheks oluliseks põhjuseks, miks selliseid reise ette võtta. Mägedest rääkides, siis kindlasti ka nende ilu ja maagia (mitte summit fever, vaid nende suurus, võimsus jne). Kili kogemuse põhjal lisaksin ka peale tipu võtmist kogetud TEHTUD-tunde. Kui reisist üldisemalt rääkides, siis Lõuna-Ameerikast pärinevad tuttavad/sõbrad on väga lahedad olnud ja ka see üks põhjus, miks sinna nii põhjalik reis on ette võetud.

Kui Massa mainis postkaartide saatmist, siis ise mainiksin ära, et kui kellegil soov lasta miski lipuga (Massa vist teeb Swedbanki lipuga) pilti tipus (kui sinna jõuame) teha, siis võib ka teada anda.

1 kommentaar:

  1. Jah kallid lugejad, tunnistan ausalt, et oman sügavaid ühiseid jooni Ksenija Balta ja Katrin Ninjaga. Ei, ma ei ole ole kena neiu, vaid ka mina olen tubli parteisõdur ja see mida te siin loete on K meedia ja kõik mis öeldud on Tallinna linna ametlik seisukoht. Kaasa arvatud see, et Art erinevalt minust ei tärista niisama, vaid kui teeb midagi, siis juba koralikult...

    P.S. Hakkan juba kahetsema, et sellisele paremäärmuslust esindavale demagoogile kes mu juttu parandama kipub üldse andsin õiguse siin igast tekste toimetada :)

    VastaKustuta