laupäev, 21. november 2009

Los Penitentes

Tana soitsime ca 4 tundi bussiga Mendozast Penitentesse (selle aja sisse mahtus ka ca 1 tunnine sook, tana soodud praad oli senistest suurim - praad maksab siin ca 100 krooni, olu saab 30-50 krooni eest; lahe on see, et suur olu on 980 ml ja vaike 635 ml). Tegu siis baari hindadega ja pigem luks baari.

Hetkel asume ca 2600 meetri korgusel, teel siia moodusime juba esimestest 6000+ meetri korgustest magedest. Peamise osa varustusest saadame tana muuladega teele, ise peaksime baaslaagrisse (BC) Plaza de Mulas joudma teisipaev ohtuks. Nagu Massa juba kirjutas, siis kahjuks pole ilm just koige meeldivam. Peale Penitentesesse saabumist tegime vaikese tunnise matka, tuul oli juba siin suhteliselt vastik ja ilma windstopperita eriti liikuda ei taha. Vaidetavalt on viimastel paevadel palju lund sadanud, mistottu on lumepiir tavalisest oluliselt madalamal. Eks nais, loodetavasti olud paranevad.

Olime Massaga asja tublid ja erinevad inimesed (perekond Sikkutid, Pirx jne) voivad jouludeks kaarti oodata. Jargmine sissekanne blogisse nahtavasti baaslaagrist (eks kae, kas enne aklimatti miskit jouab).

1 kommentaar:

  1. Heips,
    Hakkame kohe liikuma, rahustusejçks murelikele, siis ilm ei ole `ldsegi nii sitt kui kardetud hetkel vaid suisa monus. Loomulikult on muutused siinsel korgusel sedavord kiired et ega see palju t´henda. Igatahes, Aconcaqua, here we come.

    Massa

    VastaKustuta