esmaspäev, 16. november 2009

Ettevaatust - Suur Vend jälgib teid!

Paar päeva peale blogi tegemist pani Massa sellele Google Analytic'u külge. Enda kohta oleme juba natukene kirjutanud, alljärgnevalt infot meie lugupeetud lugejate kohta.

Kokku on tänaseks blogi külastatud 269 korda (128 unikaalset külastajat), külastajad on vaadanud 503 lehekülge. Keskmiselt on M&A in L.A. blogi lugeja blogis 2.09 minutit. 4 külalist on leidnud meid otsingumootori vahendusel (otsingusõnadeks olid 2x umbelahe.blogspot.com, lõuna-ameerika andid ja tšiili mäestik), otse blogisse sattunud inimeste ja teiste saitide kaudu siia sattunud külastajate on peaaegu võrdne (vastavalt 133 ja 132). Parimaks viitajaks on olnud Orkut.

Kõige rohkem külastajaid on meil olnud Eestist (206), populaarsed oleme ka Hollandis (21 külastust) ja Saksamaal (10 külastust). Kuna endal puudub info, kes nendest riikidest meid lugeda võiksid, siis kommentaarid/vihjed/kapist välja tulemised on teretulnud. Eestis on meil kõige rohkem lugejaid Tallinnas (139) ja Tartus (60) , kokku on blogi külastatud 9. erinevas linnas asuvast arvutist. Siinkohal tahaks tervitada meie lugejat Valgast, kes 7. novembril luges M&A blogi 22 minutit ja 39 sekundit. Rahvusvaheliselt võttes on teisel kohal meie lugejad Hannoveris (5 külastust, keskmiselt blogis viibinud 6 minutit ja 46 sekundit). Esile tahaks tõsta veel hispaanlasi/hispaanlannasid, kes loevad keskmiselt blogi 3 minutit ja 26 sekundit.

On rõõm tõdeda, et oleme lühikese aja jooksul kogunud hulgaliselt püsikliente: 12 inimest on külastanud blogi 25-50 korda, 24 inimest 15-25 korda ja 21 inimest 9-14 korda. 54% blogi lugejatest teeb seda Mozilla browseri abil, 39% IE abil, 5% kasutab Safarit ja 2% Chrome. Huvitav on see, et 7 blogi lugejat on seda teinud dial-up internetiühenduse vahendusel.

Sellised siis Te olete. Loodan, et Teil jätkub viitsimist ka järgmiste nädalate jooksul meie tegemistele kaasa elada. Kahjuks ei saa midagi konkreetset lubada, kuid üritame Teid oma tegemistega regulaarselt kursis hoida. Kuulujutud käivad, et base camp'i lähedal on internetivõimalus, eks elu näitab. Võimalusel katsume enne tipu tegemist aklimati edukusest/ebaedukusest raporteerida ja umbes 5. detsembri paiku saame loodetavasti juba edukast tipu vallutamisest kirjutada. Seniks kõike head, tippu üles välja ja turvaliselt alla tagasi!

3 kommentaari:

  1. Tõstan käed üles ja tunnistan avameelselt, et mina ja Kaur need "hollandlased" oleme. Kuna Hiinas teatavasti igasugune blogindus põlu all on, siis peame teiste riikide abi kasutama. Aga jõudu ja ootan huviga uusi postitusi.
    PS! kui kuidagi võimalik, siis võiks rohkem pilte lisada.

    VastaKustuta
  2. Ja mina tunnistan, et olen neiu Hannoverist (rahvusvaheliselt teisel kohal, pole paha :D), aga vähemalt Massa peaks seda küll teadma.
    Hoian siis jätkuvalt silma peal, rahvusvaheliste külastuste arvu kõrge ja teile pöialt.

    VastaKustuta
  3. Miskipärast on kokkuvõttest välja jäänud Haapsalu...

    VastaKustuta