laupäev, 2. jaanuar 2010

Head uut!

Tere ka minu poolt ning head/kasumlikku/tulemuslikku/tegusat/jne/jne uut aastat!

Nagu naha oli Massa tubli ja andis ulevaate kruiisist ja siinsest vana-aasta arasaatmisest. Kruiisi kohta ei oska hetkel eriti miskit lisada, kui kunagi pilte uploadime, kull siis heietab ja seletab. 31.12 pidustuste kohta tahtsin oelda, et ka siinsetel telekanalitel on kombeks sellel paeval "lahedaid" filme naidata. Naiteks oli uhe kavas koikide Rocky osade naitamine ...

Kohalikest kommetest veel niipalju, et enne sudaood poletatakse tanavatel erinevaid nukke (mis on suure vaeva ja hoolega tehtud ning naevad igati lahedad valja), asja point on siis vana aasta probleeme selle sumboolse tegevuse abil uude aastasse mitte kaasa votta. Teine kohalik komme on, et noorsandid, kes on daamide poolt eelmisel aastal maha jaetud, riietuvad naiste riietesse ja kaivad inimestelt tanaval raha kusimas. Mul onnestus ikka erilise peletisega pilti teha (tanud Massa, et kaamera ohtusoogile kaasa votsid), teatud ringkondades voib-olla kunagi naitan. Asja point on selles, et uuel aastal oleks onne armastuses (seda versiooni levitavad kohalikud tutarlapsed) voi et maha jatnud daamil jargmisel aastal armastuses onne ei oleks (seda versiooni levitavad kohalikud poeglapsed). Vaidetavalt peaks raha andmine rahaandjale ka onne armastuses jargmisel aastal tooma, nii et loodame parimat. Galapagosel oli asja kulminatsioon selline, et neli suurimat (vaikseimat?) peletist voeti rahvale naljaks lava peale ning neil lasti erineva muusika jargi uksi, koos, koos publikust valitud poeglastega tantsida. Nalja sai, natukene rove oli - aga noh, armastuse nimel voib vist ka sellist asja teha.

Luhidalt veel Galapagose ooelust, mis vahemalt minu jaoks oli positiivseks ullatuseks (vaidetavalt tuli suurimale saarele Santa Cruz, kus me hetkel asume kokku inimesi ule Galapagose, s.t et sumpaatseid daame oli piisavalt). Pidu kais peamiselt tanaval, paljud baarid olid oma pinda laiendanud ja lasid valjut, ebakvaliteetset kohalikku muusikat. Ooklubid (sisuliselt 2,5 neid siin on) olid rahvast tais ning moll oli voimas. Lahe on inimeste sobralikkus, vaatamata tehnoloogilistes kogustes havitatud alkohoolile ei olnud mingeid jamasid ja vennastuda/oestuda sai soovi korral koigiga. Eriline vaatamisvaarsus on loomulikult kohalike tantsuoskus.

Nii, nuud sai kull pikk jutt. Tanaseks side lopp
art

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar